Diskusné fórum pre používateľov programu OBERON - Agenda firmy je zatiaľ v testovacej prevádzke!

Prezeranie príspevkov je povolené každému návštevníkovi stránky, prispievanie len pre registrovaných členov. Zaregistrovať sa je možné vyplnením formulára na tejto stránke. Tento oznam bude neskôr obsahovať privítanie a pravidlá portálu (zatiaľ ich registrovaní členovia dostávajú mailom) a bude nastavený tak, že registrovaný používateľ bude môcť jeho zobrazenie vypnúť - zatiaľ sa zobrazuje trvalo každému. V súčasnej dobe prebieha testovanie funkčnosti fóra.

Túžby, priania, vysnívané funkcie

práve vypadla ekasa v celej republike? nejdú platobné terminály banky XY? aktuálne známe výpadky, problémy a chaos a možno aj návod na ich odstránenie
Používateľov profilový obrázok
Tiger
Príspevky: 7
Dátum registrácie: 27 Mar 2023, 14:42

Túžby, priania, vysnívané funkcie

Príspevok od používateľa Tiger »

v tejto téme očakávame príspevky o Vašich návrhoch na nové funcie, vylepšenia či úpravy v programe

Netvrdíme, že okamžite pustíme všetko z rúk a začneme ich realizovať, ale rozhodne v programe nikdy nepribudne nič o čom nevieme, že by malo. Tak nám dajte vedieť.
Používateľov profilový obrázok
Josko_Splech
Príspevky: 3
Dátum registrácie: 29 Mar 2023, 10:35

Re: Túžby, priania, vysnívané funkcie

Príspevok od používateľa Josko_Splech »

viem, že to tam nedáte (ďobem to tu len, aby bolo vidno, ako sa pridávajú reakcie), ale súčasťou programu by mohla byť hláška dňa, alebo tip dňa. že pri prvom prihlásení v daný deň by vyskočilo malé okno s nejakým tipom napr. "vedeli ste, že k oberonu môžete pripojiť dverové zámky? viac tu ...." alebo by takto mohol vyskakovať aj vtip dňa - veď s humorom ide všetko lepšie - aj práca

váš Joško Šplech
Ivanic
Príspevky: 4
Dátum registrácie: 11 Apr 2023, 15:06

Re: Túžby, priania, vysnívané funkcie

Príspevok od používateľa Ivanic »

Ešte by sa mohlo dorobiť do fora aj nejake hlasovanie, alebo palec hore/palec dole pre napady ktore pridaju pouzivatelia aby sa dalo spocitat kolko ludi ma o danu funkciu zaujem bez podrobneho prestudovania celeho vlakna ;)
Uhrinka
Príspevky: 1
Dátum registrácie: 08 Jan 2024, 08:05

Re: Túžby, priania, vysnívané funkcie

Príspevok od používateľa Uhrinka »

Dobrý deň,
ja by som prijal:
1. Prenášanie užívateľov do pokladnice cez ON-LINE pripojenie (Hlavne v gastre stále pribúdaju a ubúdaju zamestnanci a pri viacerých pokľadniach je otravné vytvárať užívatela na každej pokľadni zvlášť)

2. Prenášanie obrázkov do pokladnice cez ON-LINE pripojenie (ak nie, tak aspoň by pomohľa funkcia "náhľad obrázku". Bežne na server do hlavnej SQL nahrám obrázky, na pokladnice sa prenesú len ich názvy (obrázkov), následne na to si z hlavnej SQL vyexportujem obrázky a na pokladniciach si ich naimportujem a dám im rozpoznávaci znak číslo karty. Ale následne na to som nútený otvoriť každú jednu skl. kartu a pri obrázkoch zaškrknúť "malý obrázok (na zobrazenie náhľadu)" Je to veľmi otrávné, pomohla by aspoň možnosť predefinovať túto možnosť už pri importe, ale samozrejme najviac by pomohlo automaticky prenos obrázkov cez on-line pripojenie, nech nie som nútený vyhadzovať predavačov od pokľadne a nahadzovať obrázky priamo na pokladni.)

3. Pomohla by možnosť prenášať errory z logu od pokladnice smerom na hlavnú SQL logs. Ak mi z nejakého dôvodu prestane fungovať online synchronizácia, bolo by fajn si dôvod problému pozrieť priamo na servery.

4. ON-LINE pripojenie - ak vypadne internet pri ON-LINE spojení s pokladnicami (a následne o pár minú nabehne), tak sa neobnoví synchronizácia "export pokľadničných dokladov", ostatné ako je "export knihy tržbieb/import skladových kariet" sa obnoví, ale táto jedna složka nie. Minimálne by pomohla funkcia v oberon center na automatický reštart oberonu center, alebo automatický reštart samotnej úlohy. Ak reštart oberonu center vykonám ja ručne, obnoví sa synchronizácia složky "export pokľadničných dokladov"

5. Bolo by super ak by sa Vám niekedy podarilo vytvoriť aplikáciu pre ANDROID na dochádzku s jednoduchými funkciami, ale chápem ak nie, máte svoj HW systém na to.

6. AK by ste náhodou niekedy zapracovali 3. bod, pomohla by aj možnosť automatickej notifikácie na mail, na error, alebo ešte lepšie na error s podmienkou určitého systémového užívateľa (nech mi môže dôjsť emailom správa že nastal nejaký problem na pokladnici a nech vidím pod akým uživatelom to bolo) Samozrejme aj notifikácia na všetky chyby by pomohla všeobecne na hlavnú SQL_logs

Ďakujem veľmi pekne aj za prečítanie :) Vážim si vašu ochotu a vytvorenie fóra
Napísať odpoveď